Tuotteet

Meiltä kaikki lukitukseen ja heloitukseen liittyvät ratkaisut!

Avainpesät

Lukkokeskuksesta löydät turvallisen, tyylikkään ja helppokäyttöisen avainpesän.

Tärkeintä lukituksessa on henkilöturvallisuus. Tulipalon tai muun hätätilanteen sattuessa pitää asunnon ulko-ovesta päästä poistumaan ilman avainta.

ABLOY®-lukko tekee oven lukituksesta vaivattoman ja kevytkäyttöisen sekä säästää paitsi avainta myös avainpesää pidentäen niiden ikää. Valittu kokonaisuus vaikuttaa myös kodin yleisilmeeseen, asumismukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Hyvä lukitus parantaa viihtyvyyttä ja asunnon arvoa!

Ulko- ja väliovien painikkeet ja helat
ovihelat

Voit valita ovesi tyyliin sopivat pintakäsittelyt lukkoihin ja heloihin.

Laajasta Abloy®-valikoimastamme löydät juuri sinun makusi mukaiset ulko- ja väliovien painikkeet ja helat.

Kaikki ulko-ovipainikkeet on valmistettu kestävästä messingistä ja niistä löytyvät oven avaamista ja sulkemista helpottava palautusjousi.

Sisäovien painikkeet ovat pienempikokoisia ja suunniteltu nimenomaan sisäkäyttöön.

 

Ikkunahelat

Tyylikkäät ikkunanhelat löytyvät myös valikoimastamme.

Tule hakemaan meiltä ikkunakilvet, -painikkeet, -sulkimet, aukipitolaitteet ja avainpesät.

Ikkunalukkoihin voit myös valita asuntosi ja ovien painikkeiden tyyliin soveltuvat ikkunahelat.

 

Oven sulkijat ja aukipitolaitteet

Ovensuljin säästää saranoita ja oven rakenteita.

Lukkokeskuksen tuotevalikoimaan kuuluu ABLOY®-ovensulkimet kevyille sisäoville, ulko-oville ja erikoistarkoituksellisille oville.

Ovensuljin helpottaa ovesta kulkemista ja takaa oven sulkeutumisen. Vilkkaassa käyttöympäristössä ovensuljin pidentää oven ikää.

ABLOY®-ovensulkimet voidaan tilata joko perinteisillä vetolaitteilla tai liukuvetolaitteella, joka huomaamattomuutensa vuoksi soveltuu ahtaisiin tai ilkivallalle alttiisiin kohteisiin.

Aukipitomekanismilla varustetulla vetolaitteella oven saa teljettyä tarvittaessa aukiasentoon. Aukipitomekanismia ei kuitenkaan saa käyttää palo-ovissa.

 

Varmuuslukot

Varmuuden vuoksi!

Varmuuslukko on erittäin tehokas murtosuojan antaja kerros-, rivi- ja omakotitaloissa.

Myymme vakuutusyhtiöiden hyväksymiä ja suosittelemia ABLOY®-varmuuslukkoja. Asennamme ne myös oikeaoppisesti.

 

Oviautomatiikka ja sähköinen lukitus

Sähköiset lukitusjärjestelmät tuovat helppoutta varmuudesta tinkimättä.

Oviautomatiikka tuo lisämukavuutta ja helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen on muusta syystä hankalaa.

Oviautomatiikka on erinomainen ratkaisu julkisten tilojen poistumisteissä sekä kohteissa, joissa oviin koskemista pitää välttää hygieniasyistä.

Valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi liikekeskuksiin, julkisiin tiloihin, asemiin, sairaaloihin, palvelutaloihin, vanhainkoteihin, päiväkoteihin, toimistoihin, liikekiinteistöihin, hotelleihin, ravintoloihin, teollisuusrakennuksiin, varastoihin sekä kotiympäristöihin.

Lukitusturvallisuuden varmistamiseksi ABLOY®-oviautomatiikan kanssa on käytettävä ABLOY®-sähkölukkoja.

 

Postilaatikot

Posti kulkee Lukkokeskuksesta haettuun laatikkoon.

Halusitpa sitten joka sään kestävän, ruostumattomasta teräksestä valmistetun postilaatikon tai vaikkapa tyylikkään muovisen mallin, niin meiltä löydät omasi.

Niin yksityisille kuin yrityksillekin sopivat perinteiset teräksiset merkit Bobi ja Stala ovat saatavana ABLOY®-lukon kera, mikä takaa nykyajan turvavaatimukset. Laadukkaat kotimaiset muovilaatikot tulevat Orthexilta.

Postilaatikko kannattaa viimeistellä selkeällä nimikilvellä. Se helpottaa jakajan työtä ja posti löytää varmasti oikeaan osoitteeseen. Kysy nimikilpi- ja kaiverruspalveluamme!

 

Opasteet ja ilmoitustaulut

Kilpiä joka lähtöön.

Meiltä löytyvät erilaiset muovikilvet, messinki-, alumiini-, rst-kilvet, postilaatikkokilvet, nimikilvet, lemmikkien tunnistekilvet, kiinteistökilvet, poistumistieopasteet ja paljon muuta.

Kielto-, varoitus- ja ohjemerkeillä neuvot ja opastat kiinteistössä tai alueella liikkujia. Tarjolla on useita malleja erilaisilla pintamateriaaleilla. Kaiverruspäivämme ovat tiistai ja torstai.

Voit myös tilata mittatilaustyönä Opetuskaluste Oy:n valmistamat ilmoitustaulut meiltä. Ilmoitustaulujen pohjalevy on huokoista tai kovaa kuitulevyä, pintamateriaali pellavaa, korkkia, juuttia tai Bulletin Boardia.

Turva- ja paloturvakaapit

Tärkeät esineet ja asiat säilyvät paloturvakaapissa.

Jos haluat säilyttää arvoesineesi, rahat, asiakirjat, tietovälineet tai vaikkapa avaimet turvallisesti, ne kannattaa suojata murronkestävän turva- tai paloturvakaapin avulla.

Kaappimme antavat kotitalouksille ja pienille toimistoille laadukkaan ja edullisen mahdollisuuden suojata tärkeät asiakirjat palolta. Kaappeihin kuuluu joko avainlukko tai elektroninen lukko. Meiltä löydät myös Kason testatut ja sertifioidut tuotteet.

 

Putkilukot

Putkilukko soveltuu esimerkiksi pelastuslaitoksen käyttöön.

Avainsäilö eli putkilukko on tarkoitettu erityisesti pelastusviranomaisten käyttöön. Putkilukko on sijoitettu seinän sisälle. Tarvittaessa pelastusviranomainen pääsee omalla avaimella lukittuun avainsäilöön, jossa säilytetään kiinteistön muita avaimia.

Avainpesä voidaan putkilukossa sarjoittaa asiakkaan toiveiden mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Lukkokeskus

Keskuskatu 55

38700 KANKAANPÄÄ

 

Puh. (02) 572 1775

Fax (02) 578 3775